Prijavite ekipu - bliži se početak sedme Serbia Business Run serije 

8. mart 2022. 

serbia business run schneider electric tri cuke  

facebook

Bliži se april, lepše vreme i pravi trenutak da uhvatite dobar zalet kada je u pitanje trčanje ove godine. Jedna od opcija koja je pred vama jeste sedma Serbia Business Run serija najboljih trkačko-poslovnih manifestacija i najveći tim bilding događaj u zemlji.

Novi Sad, Subotica, Niš i Beograd – najveći poslovni centri u našoj zemlji ponovo će biti stecište pasioniranih trkača, ali i onih koji bi možda tek da se upuste u ove vode, a Serbia Business Run je prava prilika za njih, jer će imati podršku kolega i trčaće, ili šetati u dobrom društvu. 

serbia business run schneider electric tri cuke

Učesnici trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utreniranosti. U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje tri člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika i bez obzira na pol. Svako dobija startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka smiley

serbia business run schneider electric tri cuke

Ukoliko želite da prijavite tim za ovaj jedinstveni poslovno-sportski događaj, sve informacije i mogućnosti možete pogledati na sajtu Serbia Business Run.

Ono što je novo za seriju poslovnih trka u Srbiji jeste da je ona sada “zelenija”. Razlog za to je što je naslovni sponzor Schneider Electric, jedna od najuticajnijih kompanija u domenu održivosti.

Cilj saradnje ova dva brenda je da Schneider Electric Serbia Business Run za pet godina postane prvi i najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv! Ovaj ambiciozni cilj biće postignut postepenim uvođenjem inovativnih tehnoloških rešenja poput solarnih panela i reciklažnog sistema na svakoj trci.

serbia business run schneider electric tri cuke

Schneider Electric, kao globalni lider u upravljanju energijom i automatizaciji, sa svojim Hub-om u Novom Sadu predstavlja jednu od najvećih IT kompanija u Srbiji. Kao firma koja je lider u oblasti energetike, Schneider Electric je ponašanje i poslovanje strateški usmerila na održivost i smanjenje negativnih posledica globalnog zagrevanja.

Kompanija je godinama sponzor čuvenog maratona u Parizu, a od ove godine Schneider Electric je postao i ponosan sponzor Serbia Business Run.

Dragoljub Damljanović direktor Schneider Electric Hub-a u Srbiji povodom podrške najvećem tim bildingu u našoj zemlji izjavio je:

Schneider Electric predstavlja jednu od najuticajnijih kompanija u oblasti održivosti i drago mi je da je naslovni sponzor Serbia Buisness Run. Naša želja je da ovaj događaj od ove godine ima i novi cilj, a to je podizanje svesti o značaju brige o našoj okolini i važnosti odgovornog ponašanja, ne samo pojedinaca, već i kompanija. Potrebno je da svako od nas preduzme konkretne korake u cilju smanjivanja emisije CO2, da utičemo na negativni trend klimatskih promena i pametno, na “zeleni” način trošimo resurse koje imamo.

serbia business run schneider electric tri cuke

Ideja Serbia Business Run sportsko-poslovnog događaja jeste širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Do sada je na događajima učestvovalo više od 750 kompanija i 16 hiljada zaposlenih.

Na vama je da se pridružite ovom pokretu i dobro se zabavite, a usput i trčanjem poboljšate stil života. 

 

Foto: Raša Aleksić; Serbia Business Run Facebook

 

facebook