SojaRan najbrža kompanija na biznis trci u Subotici

26. maj 2023. 

serbia business run 

Serija poslovnih trka Schneider Electric Serbia Business Run nastavljena je 25. maja takmičenjem na deonici od 5 kilometara i druženjem zaposlenih na Paliću u Subotici.

Subotica je bila centar najvećeg tim bilding i najodrživijeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji. Rekordan broj zaposlenih (1000 prijavljenih) iz više od 70 kompanija koje posluju u Subotici i šire trčali su na Paliću.

Najbrži tim trke u Subotici je SojaRan iz Bečeja, drugo mesto je zauzela kompanija Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, dok je treće mesto zauzeo tim Vitezovi. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Dušan Krstić (Fakultet tehničkih nauka) rezultatom 16 minuta i 38 sekundi, a najbrža koleginica je Jovana Mandić (Vitezovi) koja je na cilj stigla za 20:45.

serbia business run

Takmičenjem u trci, ali i navijanjem i druženjem posle trke zaposleni su pokazali kako se brane boje svojih kompanija. Osim što su pokazali trkačko umeće, zaposleni su proveli nezaboravno vreme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.

Schneider Electric Serbia Business Run je i na trci u Subotici pokazala pravi primer na putu ka održivosti, uz pomoć kompanije Schneider Electric, lidera u ovom domenu, i drugih kompanija koje su podržale zelenu inicijativu Business Run-a.

POVEZANE VESTI: 

Više od tri hiljade učesnika u Novom Sadu na Serbia business run seriji

Počinje nova sezona Schneider Electric Serbia Business Run serije

Objavljeni termini trka Serbia Business Run serije za 2023. godinu

Korišćeni su solarni paneli koji su pružali deo energije za potrebe trke, kao i solarna klupa za punjenje mobilnih telefona i Wi-Fi. Događaj je bio plastic free, jer je voda služena na inovativan način - u limenkama, donaciji kompanije Ball Packaging. Sve limenke sa događaja su reciklirane!

serbia business run

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti, pored naslovnog sponzora partneri serije su i Intersport, Herbalife i Ball Packaging kao i kompanije DDOR. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Preostale su još trke zaposlenih u Nišu (7. septembra) i Beogradu (21. septembra).


Rezultati u Subotici

Muškarci

1. Dušan Krstić (Fakultet tehničkih nauka) 16:38

2. Bojan Miljević (SojaRan) 16:58

3. Janko Urošević (Vitezovi) 17:33

Žene

1. Jovana Mandić (Vitezovi) 20:45

2. Dušica Vilov (Inspira grupa) 21:20

3. Anja Ilić (DDORunner) 23:01

Timovi

1. SojaRan – Sojaprotein Bečej (Bojan Miljević, Bratislav Jelić, Bojan Jocić) 57:33

2. Fakultet tehničkih nauka Novi Sad (Dušan Krstić, Zoran Ovcin, Laslo Tarjan) 58:09

3. Vitezovi – Vojnotehnički institut Beograd (Janko Urošević, Jovana Mandić, Ilija Nenadić) 1:00:12

 

Foto: Serbia Business Run

 

facebook