Otvorene prijave za četvrti Beogradski polumaraton – broj učesnika je ograničen

16.10.2023. | Trčanje | 0 Komentara

Beogradski maraton, organizator najveće međunarodne sportske manifestacije u našoj zemlji, za profesionalne i rekreativne trkače, kao i za zaljubljenike u zdrav život, za kraj godine priprema još jedan atraktivan izazov – 4. Beogradski polumaraton.

Novo izdanje ove manifestacije po sada već prepoznatljivim sloganom „Uvek više” održaće se 26. novembra na ulicama našeg glavnog grada čime će biti okončana ovogodišnja trkačka sezona u Srbiji.

Trasa 4. Beogradskog polumaratona je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu. Trčaće se centralnim beogradskim ulicama od Crkve Svetog Marka, preko Dorćola, Kalemegdana i Brankovog mosta, a osim polumartonske trke na 21,1 kilometar, već po tradiciji istog dana biće održana i trka na 10 kilometara. Obe trke startovaće u 10 časova.

Prijave su u toku, broj učesnika je ograničen pa se svi zainteresovani trkači pozivaju da na vreme obezbede svoje mesto, a prijave se vrše putem sajta Beogradskog maratona. Svi učesnici na poklon će dobiti specijalne trkačke majice, a oni koji završe trke biće nagrađeni medaljama i onlajn diplomama. Zdravstvena zaštita svih učesnika obezbeđena je na celokupnoj trasi i u cilju trke, a pokrovitelj 4. Beogradskog polumaratona je Grad Beograd.

 

Foto: Beogradski maraton/Facebook

Podeli sa prijateljima:

PROČITAJTE JOŠ